Provozní / Sommeliér Korunní

Organizační začlenění: Provoz
Odborná praxe: Zájem o víno, aktivní zájem o tradiční i moderní gastronomii
Všeobecné cíle:

  • „Srdcař“, který má rád víno a aktivně se vzdělává
  • Chuť učit lidi pít víno
  • Chce si rozšiřovat své znalosti o vínech a studovat zákonitosti párování vína a jídla
  • Udržuje bezproblémový chod baru a snaží se o nejvyšší kvalitu servisu
  • Aktivně komunikuje s kolegy i hosty
  • Je loajální a přispívá k dobrému jménu firmy za všech okolností.
  • Pozitivní přístup k práci a samostatnost Snaha a ochota učit se novým věcem
  • Flexibilnost
  • Práce na place
  • Plnění denních kvalitativních a finančních cílů
  • Zodpovědnost za čistotu pracoviště Komunikace s hosty v angličtině a češtině
  • Starost o vlastní sekci a spolupráce s ostatními kolegy
  • Aktivní prodej a doporučení vína dle zákazníkovo preferencí
  • Provozní administrativa


Nabízíme:

  • Víno, víno, víno...
  • Perfektní tým (zapálených odborníků)
  • Zajímavé finanční ohodnocení

Nová registrace

Máte u nás účet?
Přihlásit se nebo Resetovat heslo